PALAUTUKSET JA TUOTTEEN VAIHTO

Palautukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Caamoz Oy ei vastaa elektronisille laitteille ja muulle kuluttajan omaisuudelle tapahtunutta vahinkoa käytettäessä niitä yhdessä Caamoz Oy:n tuotteiden kanssa.

Caamoz Oy tarjoaa asiakkailleen kuluttajasuojalain mukaisen oikeuden palauttaa verkkokaupasta ostetun tuotteen 14 vuorokauden sisällä ostamisesta. Ale-tuotteita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Kuluttaja voi vaihtaa tuotteen tai saada summan palautuksena. Summa palutetaan samaa kanavaa käyttäen kuin alkuperäinen ostos on tehty. Caamoz Oy pyrkii käsittelemään palautettavan summan 3 arkipäivän aikana tuotteen saapumisesta Caamoz Oy:lle ja kuluttaja tulee saamaan sähköpostiviestin palautuksen eri vaiheista. Viestin jälkeen summan palautukseen kannattaa varata aikaa 5-10 arkipäivää, riippuen siitä minkä pankin/kortin kautta alkuperäinen ostos on tehty.

Tuote tulee palauttaa täydellisessä kunnossa mukaanlukien alkuperäiset pakkausmateriaalit, hinta- ja tuoteselostelaput, ja sen pitää olla ostohetkeä vastaavassa kunnossa, jotta tuote voidaan asettaa uudelleen myyntiin. Muista aina suojata alkuperäispakkaus palautuksen yhteydessä, alkuperäiseen pakkaukseen ei saa kiinnittää postitustarroja vaan suosittelemme postituskuoren tms. käyttöä.

Jos alkuperäispakkaus tai tuote on vahingoittunut niin, että emme voi jälleenmyydä tuotetta, veloitamme tästä maksun.

Tuotteen kuljetuskustannuksia ei palauteta. Caamoz Oy ei vastaa palautuskustannuksista.

Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti ja ostaja vastaa tuotteen kunnosta sen palautuskuljetuksen ajan.

Osoite

Huiskontie 5
Eurajoki 27150
Finland

Puhelin

+358 (0) 405888772

Sähköposti

info@caamoz.fi